Ingrediensliste

Oplysninger om allergener

Vi informerer efter vores bedste viden om allergener og stoffer, der kan udløse allergiske reaktioner. Som en del af vores risikovurdering af allergener har vi naturligvis truffet foranstaltninger til at undgå krydskontaminering. Vi foretager mærkning af potentielle allergener, hvis vi ikke med 100 % sikkerhed kan udelukke, at de forekommer trods den største omhu under produktion, fremstilling og opbevaring af råvarerne, eller under produktion af vores produkter. Vi beder derfor om forståelse for, at vi ikke kan påtage os ansvaret for, at oplysningerne er korrekte og fuldstændige. 

Vores oplysninger om allergener drejer sig om følgende allergener, der kan fremkalde allergiske reaktioner:

  • Gluten
  • Krebsdyr
  • Æg
  • Fisk
  • Jordnødder
  • Soja
  • Mælk
  • Nødder
  • Selleri
  • Sennep
  • Sesamfrø
  • Svovldioxid og sulfitter
  • Lupiner
  • Bløddyr

Opskrifterne kan blive ændret. Det betyder, at produkter med identiske salgsnavne, men baseret på forskellige opskrifter, kan være tilgængelige samtidigt i butikkerne igennem en periode. Vær derfor altid opmærksom på produkternes ingrediensliste. I tvivlstilfælde kan du kontakte os via (kontaktformular, tlf.: +80 60 74 00).

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt produktet er egnet til dine personlige ernæringsforhold, kan du kontakte din læge eller diætist.